Over Jenny en Eric en onze plek “A-Rigaud”

Toen wij, na een zoektocht van meerdere jaren, in februari 2004 op internet de foto van A-rigaud zagen, wisten we eigenlijk direct al dat we de plek die we zochten gevonden hadden. Gelegen in de heuvelachtige uitlopers van de Vogezen en Jura, in het departement de Haute Saône, ligt de vrijstaande boerderij prachtig tegen de heuvelrug van de Roche de Morey.

 

Binnen twee weken zijn we dan ook twee keer wezen kijken en werd ons eerste gevoel alleen maar sterker. Ondanks dat het februari was en erg guur, waren we weg van de streek, de ruimte, het weidse uitzicht en zeker ook van het huis met de vele mogelijkheden.

Natuurlijk, er moest veel aan gebeuren, en de prijs was ook wat hoger dan begroot, maar voor ons was er eigenlijk geen keuze meer: dit was “onze droomplek” !

Graag vertellen we je op onze website www.a-rigaud.nl meer over de boerderij en onszelf, of nog beter, kom eens langs op één van onze gastenkamers of op de schitterend gelegen camping, dan vertellen we graag, onder het genot van een goed glas wijn, over ons leven hier in Frankrijk.

Deel dit bericht:

Reageren is niet mogelijk