Bed & Breakfast

Kamer 1 op A-Rigaud

In Frankrijk gebruiken we natuurlijk de naam “Chambres d’hôtes ” voor gastenkamers, maar Bed & Breakfast is toch een wat bekendere term in Nederland.

We hebben na de verbouwing in de beginjaren nu de beschikking over 3 kamers en een 2-persoons appartement. Alle kamers hebben een eigen, moderne en ruime, badkamer en we hebben gekozen voor nieuwe bedden en matrassen waarop het goed slapen is. De kamers zijn in te richten met een twee-persoons bed of met twee éénpersoons bedden. Ook gebruiken we vooral in de zomermaanden vaak de mogelijkheid om extra bedden te plaatsen voor gezinnen die op doorreis naar het zuiden of het noorden zijn.  Doordat de boerderij is gelegen tussen Nancy en Dijon, is het voor veel mensen een ideale tussenstop onderweg.

De indeling van de boerderij leende zich er uitstekend voor om alle kamers op de begane grond te situeren. Voor mensen die wat slechter ter been zijn, zijn de kamers dan ook zeer toegankelijk.

Voor ons is het nog steeds bijzonder om samen met onze gasten te ontbijten en vaak ook te dineren. De gesprekken aan tafel zijn bijzondere momenten van de dag en we genieten daar dan ook veel van.

Wil je meer weten over een verblijf bij ons kijk dan vooral eens op onze website www.a-rigaud.nl ,  waar uitgebreide info over locatie en streek te vinden zijn. ( en waar je natuurlijk ook kunt reserveren voor een verblijf op camping of gastenkamer.)

Deel dit bericht:

Reageren is niet mogelijk