De Camping

[singlepic id=111 w=320 h=240 float=right]Wat is er nu leuker dan , als je een boerderij koopt met 5,5 hectare grond, ook een boerderijcamping te beginnen!

Nadat wij in 2006 zijn verhuist zijn we begonnen met renoveren en aanleggen van de kamers met badkamers en natuurlijk ook met het aanleggen van een sanitaire ruimte voor de camping.

Op het weiland voor de boerderij, waar veel, meer dan honderd jaar oude hoogstam fruitbomen staan, hebben we dan ook de camping “aangelegd”. Dat wil zeggen, in eerste instantie de wei aangewezen als camping, gemeld bij het gemeentehuis ( verplicht) dat we een camping van maximaal 6 plekken wilden openen en daarna natuurlijk reclame gemaakt. Voor aanvang van het eerste seizoen hebben we ook nog 6 electriciteits aansluitingen gemaakt, want de moderne kampeerder wil toch z ’n koelkastje en soms ook de magnetron kunnen gebruiken, nietwaar?

[singlepic id=123 w=320 h=240 float=left]In het voorjaar van 2010 is er een nieuwe septic tank geplaatst en daar was zoveel graafwerk voor nodig dat we een bedrijfje hebben ingehuurd om e.e.a. te installeren. Deze mensen hebben ook direct 6 plekken op het weiland afgevlakt, waardoor het nu toch wat comfortabeler kamperen is: het weiland loopt toch een beetje af en dat was wel eens lastig.

Wij ontvangen graag gasten die komen voor de rust en net als wij willen genieten van de ruimte en stilte hier. Het prachtige uitzicht vanaf de camping is één van de redenen voor veel kampeerders om regelmatig onze camping te bezoeken. Zo krijgen we langzamerhand een steeds grotere kennissen- en vriendenkring.

Wil je meer weten of ook eens komen kamperen op onze prachtige plek, dan nodigen we je graag uit eens te kijken op onze website www.a-rigaud.nl waar alle verdere informatie te vinden is.

Deel dit bericht:

Reageren is niet mogelijk