Januari / Februari 2011

De tijd gaat snel…. Na de jaarwisseling is er al weer veel  gedaan hier in Bourguignon om de komende zomer weer een succes te  maken!De jaarwisseling zelf is  voor ons toch ook altijd een tijd van terugkijken en vooruit zien.Terugkijkend op het afgelopen jaar zijn er perioden geweest die er uitsprongen in onze gedachten.Vooral de weken waarin veel samen muziek werd gemaakt.Zo hadden we Nederlands, Engels en Belgische muziek verbroedering.Of tijdens een slechtweer moment de hele camping populatie binnen, waar het met gitaar en zang reuze gezellig was de hele avond. Maar de meeste camping avonden eindigden toch rondom het kampvuur waar vaak ook de kamergasten een plekje opzochten.De zang en wandelweek met een groep mensen waarmee het goed klikte heeft ook veel gezelligheid gegeven.

Nu kijken we vooruit, zijn al weer verschillende boekingen aan het inplannen, enkele data zijn zelfs al weer “uitverkocht”.We hebben voor dit jaar weer een zang en wandelweek ingeplandhttp://www.a-rigaud.fr/workshops/zang_en_wandelweek_op_a-rigaud.htm

en ook Paul Ruks heeft weer een week gepland voor zijn fotografie cursus. Hiervoor kun je via zijn eigen website www.OP12.nl een beeld krijgen van wat hij te bieden heeft. Wij hebben goede ervaringen met hem omdat hij in 2008 en 2009 bij ons ook cursusweken heeft gegeven.

Voorbereidend hebben we in de kelder onze wijn en moestuin voorraad lekker onderhanden genomen en van nieuwe stellingen voorzien.De keuken is opgefrist en van enkele uitbreidingen voorzien zodat van hieruit ook weer het nodige op tafel gezet kan worden.

Kamers worden waar nodig van nieuwe verf, lampjes en of gordijnen voorzien.

Oude recepten worden nu geëvalueerd en nieuwe toegevoegd. Veel uitproberen van wat we ons en onze gasten willen laten smaken.

Wij zijn in ieder geval al volop aan de slag met de voorbereidingen zodat we binnenkort weer de eerste gasten van dit seizoen kunnen verwelkomen.

Vanuit Bourguignon les Morey een hartelijke groet en graag tot ziens.

Eric en Jenny Horstman

Deel dit bericht:

3 reacties

 1. Voor ons was het afgelopen zomer bij jullie ook een van de hoogte punten van het jaar. Vrienden ontmoeten, nieuwe contacten, samen zingen en genieten van het goede leven.
  Zoals jullie het elke keer weer doen wordt het nieuwe jaar vast weer een succes.
  Tot over 2 weken.

  Groet, Willem

 2. Wat netjes in de kelder!!!
  En wat Marjan zegt 😉

 3. Dat het maar weer een mooie, succesvolle zomer mag worden!
  liefs

Reageren is niet mogelijk